Home / Članarina

Članarina

Članarina za 2018. godinu

Shodno odluci Skupštine ŠIZ-e u našem džematu imamo praktično 4.-četri vrste ili kategorije članstva kako slijedi u priloženoj tabeli:

Dakako, mi smo svjesni da je ovo oblik članarine minimalan, no, nije ni ograničen. Naprimjer: ukoliko neko želi uplatiti veći iznos članarine, to je moguće, ili pak da uplati dobrovoljni prilog za džamiju. Naš je princip je jasan: ŠTO MANJA ČLANARINA, ŠTO VEĆI BROJ ČLANOVA S NAJKVALITETNIJOM VJERSKOM I EDUKATIVNOM USLUGOM ČLANOVIMA. I, naravno, članovi su dobro došli iz svih krajeva Švedske, ne samo s područja Östergötlanda ili Sörmlanda već iz cijele zemlje.

Način uplate članarine:

Preporučujemo uplatu putem Internetbanken na tekući račun našeg džemata – plus žiro – PG: 708 165-6 Švedske islamske zajednice Norrköping. Tokom uplate, molimo vas, navedite ime i prezime, adresu i obilježite svrhu uplate na uplatnici.

Cijenimo da imate sve razloge da se učlanite u naš NOVI DŽEMAT koji će na adekvatan način vrednovati vaš doprinos i cijeniti vaš glas, vaš stav. Zašto da na drugom mjestu plačate (2- dva do 5-pet x-puta ili više) mnogostruko veću članarinu, zar nije bolje da se učlanite u novi džemat i budete cijenjeni kao ljudi i vrjednovani svojim zalaganjem i doprinosom, kao članovi.

Naše znanje i iskustvo vaša je sigurnost i pouzdanje!

Dobro došli kao novi članovi u ŠIZ-u – Džemat Norrköping!

Za eventualne dodatne informacije pozovite nas na:

kontakt telefone: 070 4874884, 073 0574809

Džematski odbror/ŠIZ-e Norrköping